2. Budapesti Halfesztivál

2014.02.10. 12:35

.

Budapest

Halfesztivál

 

 

  

Az I. Budapesti Halfesztivál sikerén felbuzdulva hosszabb időtartamban és nagyobb területen kerül megrendezésre a II. Budapesti Halfesztivál, melynek ezúttal a Palota negyed; azaz a Nemzeti Múzeum kert, a Múzeum utca, a Bródy Sándor utca és a Pollák Mihály tér ad otthont.


2014. február 13-án, azaz a néphagyományhoz híven a hamvazószerdát követő torkos csütörtökön nyitja meg kapuit a rendezvény, mely egészen 2014. február 16-áig várja látogatóit.

A II. Budapesti Halfesztivál alkalmával bemutatják hazánk folyóiban, a Dunában és a Tiszában, valamint tavainkban, a Balatonban, a Tisza-tóban, a Fertő tóban, és a Velencei-tóban élő halainkat, melyeket jellegzetes ízesítéssel készítenek el a halünnepen résztvevő éttermek. A különböző tájegységekről származó ételeket és nedűket régiók szerint elhelyezve találják meg a látogatók.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a II. Budapesti Halfesztivál palettáját még inkább színesebbé teszik, ugyanis a magyar ízek mellett nem csak az ázsiai -, hanem a nemzetközi különlegességekre is nagy hangsúlyt fektetnek

 

forrás:port.hu

 www.facebook.com/BudapestiHalfesztival

 

 

 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása