Mackófesztivál

2014.01.29. 13:07

.

Budapest

Állatkert

 

 

A hónap utolsó napján kezdődik a három napon át tartó Mackófesztivál a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A hagyományos rendezvényen a medvékkel kapcsolatos programok sokaságával, valamint jelentős belépési kedvezménnyel várják a látogatókat. A fesztivál három napon át tart, január 31-én, február 1-én és 2-án.

A két hétvégi napon játékmackó kiállítás, valamint mézkóstoló és méhészeti bemutató is lesz. 9:30-kor a vörös macskamedvék, 10:30-kor a szíriai barnamedvék etetését lehet megnézni, február 2-án délelőtt pedig az is kiderül majd, hogy milyen időt jósolnak az Állatkert medvéi. A sok program mellett az Állatkert jelentős kedvezményt, lényegében ingyenes gyermekjegyet is kínál. A mackónak öltözött, vagy legalább a főbejárathoz brummogva érkező 14 éven aluli gyermekek ugyanis ezen a három napon díjmentesen látogathatják a kertet.  

 Jegyek: 14 éves korig ingyenes.  

 Helyszín: Fővárosi Állat- és Növénykert.

 

forrás: www.zoobudapest.com 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása