Borban az igazság

2013.11.11. 12:49

.

Budapest

Bor 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 2013. november 15. és 17. között Borban az igazság címmel gasztro- és kulturális rendezvényt szervez a Budapesti Bevásárló és Tematikus utcák (BUM), valamint a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK).

A rendezvény számos művészeti értéket tartalmaz, de éppúgy megtalálhatók a szórakozás, kikapcsolódás elemei, képviselői is. A bor és a sajt két teljesen eltérő tőről fakadó élvezet, mégis kéz a kézben járnak: kialakult a szokás, az egyes borok sajtokhoz való társíthatósága. 

Magyarország nagy borvidékeit hat különböző utcában jelenítik meg. Így a Ráday utcában a pécsi, villányi borvidék mutatkozik be. A Liszt Ferenc téren a balatoni-; a Mikszáth téren az alföldi borvidék ismerhető meg. A Falk Miksa utcában Magyarország első számú borvidéke, Tokaj kap lehetőséget a kiváló nedűk népszerűsítésére. A Bartók Béla út az etyeki borvidéknek ad helyet, míg a Király utcában az egri borvidék elevenedik meg.

Programok között lesz:
- Borkóstoló, borbemutató
- Gasztrobloggerek (Két cica konyhája, Mirelle konyhája, Ági főz és Nyárikonyha)
- Jazz-est
- Stand up comedy (in English)
- Könyvbemutató
- Kiállítás
- Artisták
- Állatsimogató
- Különleges együttesek
- Mennyei lakomák a bor és a sajt jegyében!

Helyszínek: és borvidékek:
Liszt Ferenc tér - Balaton
Falk Miksa utca és környéke - Tokaj
Bartók Béla út - Etyek
Ráday utca - Villány
Mikszáth tér és Krúdy Gyula utca - Alföld
Király utca és környéke, KultUnio - Eger.

 

 

  forrás:www.port.hu

  info:www.facebook.com

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása