ZöldPardon: Warpigs

2013.09.12. 23:14

.

Budapest

ZöldPardon

  

 

 

 Hosszú kihagyás után újra színpadon a 90-es évek sikercsapata, a Warpigs.

A banda egyetlen koncertet ad szeptember 14-én a Zöld Pardonban.

Kapunyitás: 19.00, Belépő: 600Ft

22.00 után a belépés ingyenes és Jam-i zenél nektek.

 

 

Riport:www.kulturpart.hu




“Cartier az óra / Yves-Saint Laurent ing / Kétárbócos jachtom / Az öböl kék vizén ring / Monte Carlo mellett / A múlt szivarfüstbe vész / Mikor 180-nal hajnalban / Hazafelé mész” - szólt minden rádióból szűk másfél évtizeddel ezelőtt a Warpigs Monte Carlo című dala. Most eljött a pillanat, hogy az aranyveretes sorokat bárki élőben meghallgassa, ugyanis hosszú kihagyás után színpadra áll a ’90-es évek végének sikerbandája. Eszenyi Petasék szeptember 14-én a Zöld Pardonban idézik meg, milyen lehet a francia Riviéra, ha az ember megüti a főnyereményt.

Ki ne emlékezne az olyan nagy slágerekre, mint a Szandál, a Monte Carlo, a Let Me Be vagy az Analóg? Bizony, ezek a dalok – melyeket rogyásig játszottak a rádiók a ’90-es évek végén - mind a Warpigshez köthetőek. A rockcsapat pontosan 20 évvel ezelőtt alakult, és pár évre rá rögtön az ország egyik kedvenc zenekarává vált. Koncertnaptárjuk anno tele volt különleges fellépésekkel is: szinte minden, akkortájt Magyarországon koncertező világsztárral színpadra léptek, többek közt Bon Jovi, a Kiss, a Biohazard és a Type O Negative előtt. Két lemezt adtak ki, ezekről két dalhoz, a már említett Monte Carlóhoz és a Szandálhoz is zseniális klip készült. Utóbbit a most a Metallicával dolgozó Antal Nimród forgatta, aki a Szandál klipötlete alapján készítette minden idők egyik legjobb magyar filmjét, a Kontrollt.

 

 

 forrás:www.facebook.com

 

 

    

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása