SzeptEmber Feszt

2013.09.01. 10:47

.

Budapest

Program

 

Budapest legnagyobb gasztronómiai és kulturális fesztiválja, a hírességek és a rekorder ételek redezvénye a népligeti SzeptEmber Feszt.

A SzeptEmber Feszt 2000 óta vált Budapest legnagyobb gasztronómia fesztiváljává, itt aztán évről-évre csúcs rekordok születnek, hiszen itt a legnagyobb a bogrács, hihetetlen mennyiségű sör és pörkölt fogy és a rengeteg látogató mellett szép számmal látogatnak el ide a hírességek is, akik színvonalas produkcióikkal tisztelik meg a lelkes közönséget. 

A főzés a főzőversenyek és más vetélkedők csuda jó és izgalmas családi vagy baráti programot ígérnék, de ezek mellett a három napban gyerekprogramok, koncertek és más színpadi előadások gondoskodnak a jó hangulatról, ráadásul 2013-tól egy igazi fémzenei fesztivál is, a Metalwar Fest is a rendezvény társául szegődik!

Ingyenes programok!

Charlie, Balkán Fanatik, Magyar Atom, Hahó Együttes, 3+2 Együttes, Hungarian Pink Floyd Show, A Kutya Vacsorája, Budapest Ragtime Band, Mobilmánia ...

és még sok koncert, tuningautó, pörkölt, gyerekprogram várja a látogatókat!

 

forrás:www.szeptemberfeszt.hu

 

  

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása