Állatkertek Éjszakája

2013.08.29. 18:29

.

Budapest

Program

 

Második alkalommal kerül megrendezésre az Állatkertek Éjszakája, ezúttal tizenkét magyarországi helyszínen. A Fővárosi Állat- és Növénykertben 19 órától éjfélig tartanak a programok, a főbejáratnál a belépés 23 óráig történik majd. Az esti programra érvényes belépőjegy mellett olyan kombinált jegy is váltható, amely Állatkertünkön kívül a másik két fővárosi környéki helyszínen, a Budakeszi Vadasparkban és a Tropicariumban is érvényes.

"Augusztus 30-án Állatkertünk nappali nyitva tartási ideje 18:30-ig tart, majd zárás után a kert 19 órakor újra kinyit az Állatkertek Éjszakája programjaira érkező látogatók előtt. Az esti programok külön belépőjeggyel látogathatók, amelynek ára 2500 Ft, ám a gyermekek részére kedvezményes belépőjegy váltható 1800 Ft-os áron. A fővárosi vonzáskörzetében működő másik két bemutatóhellyel, a Budakeszi Vadasparkkal és a Tropicariummal együttműködve kombinált jegyet is kínálunk, amely az Állatkertek Éjszakáján mindhárom intézménybe érvényes, sőt, a Budakeszi Vadasparkban és a Tropicariumban még az elkövetkező két napon, azaz szombaton és vasárnap is fel lehet használni őket nap közben. A kombinált jegyek ára 3300 Ft, gyermekeknek 2200 Ft-os árú kedvezményes kombinált jegyet kínálunk."

forrás:www.zoobudapest.com

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása