.

Ócsa

Alsópakony

 

 

"Húsz család nyert az ócsai szociális lakópark házainak bérleti jogaira kiírt pályázaton, a többi hatvan ház bérlésére új pályázatot írnak ki, módosított feltételekkel – közölte a pályáztatást lebonyolító Magyar Máltai Szeretetszolgálat hétfőn...

...A március 25-én lezárult pályázat nyerteseit postán értesítik a döntésről. Az érintettek többsége Pest megyéből költözik majd Ócsára, de Nyíregyházáról, Püspökladányból és Szekszárdról is érkeznek családok. Az első körben tizenöt kétgyermekes, három háromgyermekes és két négygyermekes család foglalhatja el a szociális bérlakásokat, a lakóparkba így 47 gyermek érkezik. A szülők egy részének van munkája, másoknak közülük olyan szakmájuk (festő-mázoló, targoncás, bolti eladó) van, amellyel a főváros közelében jó eséllyel el lehet helyezkedni, közölték a szeretetszolgálatnál..."

   Forrás (eredet): index.hu

  

 

 

  

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása