.

Ócsa

Alsópakony

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Benkovics Zoltán tű. dandártábornok, az Ingatlangazdálkodási, Beruházás-szervezési és Projektelszámolási Főosztály vezetője elmondta, a munkálatok zökkenőmentesen zajlanak, a felügyeleti tevékenységben jól hasznosítják a devecseri és kolontári lakópark építése során szerzett tapasztalatokat.

Az építkezés március végéig teljesen befejeződik, így semmi akadálya az áprilisi költözésnek. A közmunkaprogramról a tábornok elmondta, a legtöbb szerződésest foglalkoztató napon több mint kétszáz közmunkás dolgozott az építkezésen, a munkák megkezdése óta összesen több mint harmincnégyezer órányi közmunkát teljesítettek.

Figyelemreméltó, tette hozzá Benkovics Zoltán, hogy többen voltak olyanok is, akik szerződésük lejártakor saját maguk kérték továbbfoglalkoztatásukat, és ezt a javaslatot a kivitelező is támogatta."

 

 

 

 Forrás: www.katasztrofavedelem.hu

 

 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása