Program

Tatabánya

 

2012. szeptember 15. Tatabánya Roxxy Music Cafe

A Peron Music Alapítvány 2012-ben is meghirdette a Peron Music Tehetségkutató Fesztivál pályázatot a hazai feltörekvő alternatív, rock és metál zenekarok számára. A fesztivál egy igen fontos erőpróba és megmérettetés, ahol a zenekarok bizonyíthatják a zenész életre való rátermettségüket és felkészültségüket.

A rendezvényre elektronikus formában küldhető be a jelentkezés és hanganyag, melyek közül a zsűri 18-20 zenekarnak biztosít lehetőséget, hogy 2012. szeptembe 15-én a döntőben a közönség zsűri előtt lépjenek színpadra. A döntő helyszíne Tatabányán a Roxxy Music Café, a döntőről filmfelvétel is készül.

Természetesen az kitartásnak, az egyediségnek, a szakmai felkészültségnek és a jól összerakott számoknak a jutalma sem marad el, a díjazott zenekarok stúdióidőt, fesztiválokon való fellépési lehetőséget kapnak.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása