Járdaépítési pályázat

2012.06.01. 14:48

 

Ócsa

Pályázat

 

 

 

Ócsa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázatot ír ki lakossági járdaépítésre.

 

A lakossági járdaépítési pályázatra azok az ingatlantulajdonosok jelentkezhetnek, akik az Önkormányzat által biztosított anyagból (sóder, cement) vállalják a munkák kivitelezését, és beadványukban megjelölik a kivitelezésért felelős személyt, aki a munkálatokat irányítja és írásban vállalja a munka minőségi végrehajtását és jelzi az önkormányzat felé annak megvalósítását.

 

A pályázaton indulhat minden olyan ingatlantulajdonos, aki előtt a járda járhatatlan vagy hiányos, illetve balesetveszélyes. Előnyt élveznek a legalább 100 fm hosszú szakaszok tulajdonosai, továbbá a saroktól sarokig terjedő járdaszakaszok pályázói. További előnyt jelent, ha a lakossági járdaépítés olyan helyen valósul meg, mely a település lakói által sűrűn, nagy számban látogatott, vagy használt terület. (intézmények, üzletek, közlekedési gyűjtő forgalmú helyszínek környezetében)

Sikeres pályázat esetén az anyag kiszállítása előtt a felelős kivitelező az Önkormányzat Műszaki, Beruházási és Vállalkozói Irodájának munkatársával helyszíni szemlét tart és egyeztet az anyag helyes mennyiségének (kizárólag a járda nagyságához igazodó) megválasztása és a járda hosszú élettartamát biztosító kivitelezés érdekében.

 

Azon ingatlantulajdonosok esetében, akik a beton járdánál magasabb műszaki színvonalú pl. viacolor  burkolatú járdát kívánnak építeni, az Önkormányzat a megvalósítást a betonjárda anyagszükségletének megfelelő összeggel támogatja az Önkormányzattal előre egyeztetett anyag beszerzéshez kapcsolódóan.

 

A pályázat benyújtásának határideje: 2012. június 22.

 

Azon pályázók számára, akinek igénye a rendelkezésre álló pénzügyi keretből nem elégíthető ki, vagy pályázatukat ebben az évben nem nyújtják be, az Önkormányzat a pályázatot anyagi lehetőségeihez mérten az elkövetkezendő években is fenn kívánja tartani.

 

 

 

 

Ócsa Város Önkormányzata

 

 

 

forrás:www.ocsa.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása