Felhívás

2012.02.01. 20:04

 

Tisztelt Lakótársaim!

 

Az Országos Meteorológiai Szolgálat felhívásaiból Önök is értesülhettek, hogy előre láthatólag az elkövetkezendő egy hétben igen komoly lehűlésekre, az ilyenkor szokásos átlagos hideget meghaladó fagyokra számíthatunk.

Az Önkormányzat lehetőségéhez mérten kialakít olyan helyiséget, ahol az esti-éjjeli órákban a hajlékkal nem rendelkező, vagy fűteni nem tudó lakótársaink átmenetileg meleg fűtött helyiségben tartózkodhatnak. Azonban nem biztos, hogy ez a célravezető megoldás.


Kérem ezért Önöket, hogy ha környezetükben tudnak olyan egyedül élő, idős, vagy fogyatékos emberről, akinek lakásában az ellátás, fűtés gondot jelenthet, jelezzék az Önkormányzat felé a 29/378-102 és 29/378-112-es telefonszámon.

Felkértem és kérni fogom a szolgálatot teljesítő Körzeti Megbízottakat, Közterület-felügyelőket és az Ócsáért Faluvédő Egyesület Tagjait, hogy feladatuk ellátása során fokozottan figyeljenek hasonló helyzetben lévő lakótársainkra, mindez a figyelem azonban hatékonyan egészülhet ki az Önök jelzéseivel.

Segítségüket előre is megköszönöm.

 

Ócsa, 2012. február 1.

Tisztelettel:
Bukodi Károly

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása