Ingyenes oktatás

2010.09.03. 14:46

 

Számítógépes tanfolyam indul (2010 okt.)

Dabas: Kossuth Művelődési Központban.

 

A képzés jellege: alapképzés (15 óra alapvető informatikai ismeretek, 15.00 óra elektronikus levelezés, internet-használat, 15 óra bevezetés az e-ügyintézésbe)

Jelentkezhetnek: GYED-en, GYET-en, GYES-en lévők, vagy onnan a munka világába legfeljebb 6 hónapja visszatérők, megváltozott munkaképességű és fogyatékkal élők, pályakezdő munkanélküliek, regisztrált álláskeresők, egyszülős családban élők, három- vagy többgyerekes családban élők, roma lakosság

Jelentkezés: Kossuth Művelődési Központ, 2370 Dabas, Szt. István u. 58.
Tel./fax: 29/360-237 szervezes@kmkdabas.hu Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. , www.kmkdabas.hu

A program az Építő közösségek – a dabasi Kossuth Művelődési Központ az egész életen át tartó tanulásért TÁMOP-3.2.3-08/2/KMR-2009-0009 pályázat keretében valósul meg.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása