Retroautó kiállítás

2015.04.24. 14:23

.

Budapest

Kiállítás

 

 rp.jpg

 

 

 

A Veterán Zsiguli Egyesület előző két évben tapasztalt sikereken felbuzdulva  2015-ben is megrendezi a Retropartyzánok kiállítást, a '60-as, '70-es, '80-as évek Magyarországára jellemző járművek márkaklubjainak részvételével.

A célok
 nem változtak: a korszak meghatározó autó- és motor márkaklubjai saját standdal mutathatják  be a klubjukat, járműveiket valamint klubtagjaik egyéb kincseit. A mind a látogatók, mind a kiállítók számára fergeteges élményt nyújtó, folyton változó veteránparkoló kavalkádját is újra  elhozzuk, terveink szerint kibővült területen. Idén is várjuk a kiállításra a magyar veterános és hobbijárműves élet meghatározó szervezeteit valamint minden érdeklődőt.

A helyszín
: Csepel, Orion Park (1214 Budapest, Plútó utca 14.) 3000 m2-es csarnoka - ahol 2014-ben is találkoztunk.

Időpont:
 2015. április 24-26. 

9.00 Kiállítás nyitás
20.00 Csarnokzárás

Az idei kiállítás kiemelt témája a kor versenyautói, és versenymotorjai  lesznek. Ehhez kapcsolódóan a kiállításra időzítjük a „A vilniusi varázsló”, Stasys Brundza életéről szóló könyv magyar kiadásának megjelenését.

A kiállításon sok más érdekesség mellett bemutatjuk azt az 1970. augusztusi, még részben kézi összeszereléssel készült Zsigulit, melyet két német tagtársunk adományozott az Egyesületünknek, és  mely közös felújítás után klub autóként fog funkcionálni.

A rendezvényre  ellátogatók a csarnokban látható statikus kiállításon kívül a külső veteránparkoló  folyton változó forgatagában is gyönyörködhetnek, valamint a tavalyihoz hasonlóan tesztvezetésen is részt vehetnek.

 

A kiállítás idén is ingyenesen látogatható, csupán a napi használatos autók után kérünk 500 Ft parkolási díjat, melyet a forgalomirányításra  fordítunk.

Az eseménnyel kapcsolatos újabb információkat itt a weboldalon, illetve  a „Retropartyzánok” Facebook oldalán tesszük közzé.


Várunk mindenkit szeretettel!

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása