Etyeki Piknik

2015.01.14. 12:05

.

Etyek

Piknik

 

 

 

 

 

 

 

 

Téli ízek a Gasztrosétányon

Január 24-én Téli Etyeki Piknik a Gasztrosétányon a legjobb vörösborosokkal, disznóvágással töpörtyűsütéssel. A gyerekeket Kultúrfelhő Gyerekliget várja. A Fonó présházban Citerás nap lesz Berta Alexandrával és Barátaival, Dudás Klárával és a Bolya Mátyás, Szlama László duóval. Fellépnek a Snétberger Alapítvány tanítványai Bogdán Norbert trió a GDF Suez támogatásával.

 Évente négy alkalommal, családiasabb hangulatban találkozhatnak az Újhegyen és a Szépvölgyben hazánk, és ezen belül Etyek gasztronómiai kincseivel. Az adott évszak jellegzetességeit kiemelve megtekinthetik a látogatóink a legkiválóbb magyar borászok és gasztronómiai, valamint kézműves kiállítók remekeit.

Szombaton 10.00 órától borkóstolók, gasztronómiai különlegességek, kézműves kiállítás és vásár, főzőverseny, koncert, gyermekprogramok.

Az Etyeki Pikniken nincs belépő, minden programot ingyenesen lehet látogatni.

 

Kóstolópohár 1000 Ft/db
Piknik Póló 1400 Ft/db
Piknik Pléd 2000 Ft/db

 

    forrás:www.etyekipiknik.hu

 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása