.

Ócsa

Rendőrség

 

 

 rlogo.jpg

 

"Testi sértés bűntett és testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya P. Zoltán 32 éves ócsai lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2014. november 2-én – előzetes szóváltást követően - tettleg bántalmazta édesapját és édesanyját.

A 32 éves gyanúsított először veszekedni kezdett szüleivel, azonban a vita tettlegességig fajult.

A férfi először édesapját ütötte meg - többször - ököllel. Édesanyja a sértett védelmére kelt, de fia ekkor őt is ütni kezdte, majd többször belerúgott az asszonyba.

A sértettek a bántalmazás következtében megsérültek. Az asszonyt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. A nő az orvos elsődleges véleménye szerint a bántalmazás következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett.

P. Zoltánt a nyomozók ócsai otthonában elfogták, majd előállítását követően – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozóhatóság kezdeményezi a gyanúsított előzetes letartóztatásának elrendelését. "

 

     forrás: www.police.hu

 

 

 

 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása