Olvasás Éjszakája

2014.10.16. 12:09

.

Budapest

Program

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Az Olvasás Éjszakája a magyar nemzeti írott kultúra szépirodalmi szegmensének ismert és elismert alkotóit hozza kommunikációs helyzetbe a befogadókkal és a leendő befogadókkal.

Mivel Az Olvasás Éjszakája helyszínei ismert könyvesházak, a rendezvénnyel azokra a helyekre visznek nagy tömegeket, ahol a fesztivál ideje után is találkozhatnak az magyar írott kultúra műveivel.

Az Olvasás Éjszakája 2014-ben a kapcsolatfelvételt mint pillanatot emeli fókuszba. A fesztivál témája tehát a létrejövő kontakt, a létrejövő összefüggés, a létrejövő (érzelmi, akár intim) viszony. Az Olvasás Éjszakáján kapcsolatfelvételek történnek, az olvasó találkozik íróval, olvasó találkozik más olvasóval. Az Olvasás Éjszakája egy olvasásnépszerűsítő, a nemzeti írott kultúra értékeit felmutató irodalmi és könyves fesztivál. Elsődleges célja, hogy a könyves kultúrát, az olvasást mint örömforrást mutassa be. A társadalom olvasásképét szeretnénk frissíteni.

2014. október 18-án 16:00 órától másnap hajnalig a rendezvény négy központi helyszínén (budapesti könyvesházakban és az Akváriumban) a könyv- és folyóirat kultúrához kapcsolódó látványos, zenés programok, interaktív produkciók szórakoztatják és művelik a közönséget. Ezen a napon az ország (kapcsolódó) könyvesboltjai meghosszabbított nyitva tartással várják a vásárlókat.  

 

 

Több info:  ujkonyvpiac.hu

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása