Együtt az egészségért!

2014.09.05. 13:50

.

Budapest

Egészségnap

 

 

Ingyenes lakossági szűrővizsgálatok és véradás szeptember 13-án, szombaton, 8-16 óráig

A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet sok szeretettel vár minden érdeklődőt 2014. szeptember 13-án, szombaton, reggel 8 órától délután 16 óráig tartó Egészségnapjára.

A régió meghatározó egészségügyi intézményeként, kiemelten fontosnak tartjuk, hogy segítsük az ellátási körzetünkben élőket az egészségtudatos életmód kialakításában, s a prevenció fontosságának felismerésében. Az évente kétszer megrendezett Egészségnappal ehhez kívánunk hozzájárulni, ezért ezeken a napokon ingyenesen, beutaló és előjegyzési időpont nélkül, kissé kötetlenebb formában végezzük el a szűrővizsgálatokat.

Őszi Egészségnapunkon:

tüdőszűrésen, nőgyógyászati-, szemészeti-, urológiai szűrővizsgálatokon, száj- garat- gége rákszűrésen, valamint sebészeti szűrésen vehetnek részt azok, akiknek fontos az egészségük. Hagyományainkhoz híven az orvosi konzultációk mellett sok színes kísérőprogrammal, életmód tanácsadással, egészséges ételek kóstolójával, ingyenes vérnyomás-, vércukor- és koleszterinszint méréssel, lúdtalpszűréssel, újraélesztési bemutatóval, dohányzás leszoktató programmal és véradási lehetőséggel várjuk az érdeklődőket.

Az Egészségnap fővédnöke Ughy Attila, XVIII. kerület polgármestere.

Az ingyenes lakossági szűrővizsgálatok mellett Önnek is lehetősége van, hogy másokon segítsen. Kérjük, adjon vért, életet menthet!

Figyelem! A szűréseken történő részvételhez, illetve a véradáshoz érvényes Taj-kártya, lakcímkártya és személyazonosító igazolvány szükséges! A vizsgálatokra való bejelentkezés utolsó időpontja a résztvevők számától is függ, de legkésőbb 14 óra.

 

 

Forrás: www.jahndelpest.hu

 

 

 

 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása