Felhívás

2014.08.05. 15:20

.

Ócsa

Önkéntes Tűzoltóság

 

 

Felhívás:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Civil kezdeményezés indult, amely a helyi önkéntes tűzoltóság megalakítását tűzte ki célul. A szervezésben, toborzásban részt vesznek a rendőrség, ill. a polgárőrség munkatársai.

Jelenleg az önkéntesek toborzása zajlik, mely során a szervezők felmérik, van-e megfelelő létszámú jelentkező, aki vállalja a tanfolyam elvégzését, stb.

A jelentkezéseket Boros Tibor, (tel.: 30-99-44-925), az Ócsa Városi Polgárőrség elnöke fogadja.

 

Ócsa Város Önkormányzata

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rewo_Z 2014.10.15. 20:59:18

Na mert a kő kemény polgárőr gárdával olyan sok tüzet lehet oltani.. Eleve égő a formáció, meg kéne őket tűz közelbe engedni, mert még rossz fát tesznek rá.. :DD jó.. szerintem mindenki tudja ki vagyok, szóval nem titok de nem tudom mire veritek magatokat polgárőrök..Boros T.J.Hooker Kálámbó Tibor és társai.. ;)..Ócsai FBI.. sírok rajtatok a nevetéstől ;)
süti beállítások módosítása