Oldtimer

2014.04.10. 14:13

.

Budapest

Program

 

 2014. április 11-13. között az Oldtimerek Hétvégéjén a veterán autók kedvelőinek szinte kötelező ellátogatni a Vasúttörténeti Parkba, hiszen gépjármű történeti ritkaságokat és kuriózumokat tartalmazó kiállítási anyaggal és szórakoztató szabadtéri programokkal készülnek a szervezők.

A Vasúttörténeti Parkban a gőzmozdonyok és vasútikocsik között felsorokoznak az anitk autók, oldtimer és jungtimer autók, KGST és USA autók és persze a korabeli motorok is.

A kiállításra érkező veteránjárművek közül a különböző kategóriákban a legszebbeket díjazzák is. A Oldtimerek Hétvégéjen 2014-ben is szeretettel várnak mindenkit, akiket érdekel hogy hogyan is győzték le a távolságot az elmúlt századokban.

A belépőjegyeket a rendezvény helyszínén, a rendezvény nyitvatartási idejében lehet megvásárolni, korlátlan mennyiségben, az alábbi árakon:

Felnőtt jegy: 2.990Ft
Gyerek jegy: 1.990Ft (14 éves kor alatt) 3 éves kor alatt a belépés díjmentes.
Családi jegy: 8.990Ft (2 felnőtt és 2 gyerek -14év alatti)
Kerekesszékes jegy: 1.500Ft (a kísérő részére teljes árú jegy szükséges)

 

 Info:www.oldtimershow.hu

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása