.

Ócsa

Rendőrség

 

 police4.jpg

  

 

  "Késsel fenyegetőzött, majd kirabolt egy fiatalembert két férfi Ócsán - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán a rendőrség honlapján. Az egyik elkövetőt a rendőrség percekkel később elfogta és őrizetbe vette, társát még keresik.

  A két férfi kedd este cigarettát és pénzt követelt a fiataltól egy ócsai útkereszteződésben. A támadók egyike kést vett elő, hadonászni kezdett vele, miközben társa hátulról lefogta a sértettet, a zsebéből pedig egy csaknem 60 ezer forint értékű mobiltelefont vett ki

A rendőrség a közelben rövid időn belül elfogta a rablással gyanúsított 18 éves ócsai lakost, társának személyazonossága még ismeretlen. A Dabasi Rendőrkapitányság a gyanúsítottat őrizetbe vette, és kezdeményezi előzetes letartóztatását. Az ügyben felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt indult eljárás....."

 

 

forrás:www.hirado.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása