Autós üldözés

2013.02.12. 14:49

.

Ócsa

Rendőrség

 

 

 

police4.jpg

  

"Rablás miatt körözték azt a monorierdei férfit, akit szerda (feb.6.) délután fogtak el Dunaharasztinál, miután az igazoltatás elől elmenekült. A gyanúsított ellen összesen tizenhárom büntetőeljárás van folyamatban – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szerda este honlapján.

A közlemény szerint szerdán kora délután az ócsai rendőrök igazoltatni akarták a településen a 26 éves járművezetőt, aki egy fekete színű, lopott személyautóval közlekedett, a férfi azonban a rendőri felszólítás ellenére továbbhajtott. A járőröknek az 51-es főút 17-es kilométerszelvényénél sikerült az autót megelőzve megállásra kényszeríteni a járművet, ám a sofőr a rendőrök kiszállását megvárva ismét menekülni próbált. A járőrök a gyors elfogást követően az ócsai rendőrőrsre vitték a férfit..."

   forrás: dabasregio.hu

 

 

  

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása